WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

WVO Zorg en Zorgstroom zijn eind 2023 gefuseerd. Zo ontstaat een toekomstbestendige organisatie die zich kan richten op goede zorg op fijne locaties en bij mensen thuis. 

Daarmee ontstaat ook een stevige en aantrekkelijke werkgever. Een met meer kansen voor medewerkers, waarbij veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en maatwerk. Denk daarnaast ook aan de mogelijkheid om te specialiseren en het inzetten van innovaties. 

De nieuwe organisatie heeft straks 23 locaties, zowel woonzorglocaties als thuiszorg, verspreid over Walcheren. Met ongeveer 3.000 collega’s en nog eens 800 vrijwilligers die zich inzetten voor de beste zorg voor onze cliënten en bewoners. We gaan een uitdagende periode tegemoet waarin we met elkaar gaan bouwen aan de nieuwe organisatie. Samen gaan we verder! 

Ontdek jouw toekomst in de zorg

Door de fusie kunnen we verschillende zorgopleidingen aanbieden.  Je kunt rekenen op een uitdagende leeromgeving, ervaren praktijk- en werkbegeleiders en faciliteiten die jou goed voorbereiden op een succesvolle loopbaan in de zorg. Door te investeren in onze medewerkers en het bieden van ondersteuning en begeleiding helpen we je jouw ambities waar te maken.

Waarom voor ons kiezen?

  • Een frisse start: met de voorgenomen fusie gaan we beginnen aan een nieuw hoofdstuk in de zorgsector. Dit betekent dat we samen bouwen aan een moderne en innovatie zorgomgeving die toekomstbestendig is.
  • Groeimogelijkheden: als aankomend zorgprofessional krijg je de kans om veel ervaring op te doen. Dat kan in de nieuwe organisatie binnen veel verschillende werkvelden. Zo kun je jezelf optimaal ontwikkelen en kan je ook ontdekken welk werkveld het beste bij jou past 
  • Breed aanbod aan opleidingen: wij bieden verschillende zorgopleidingen aan, van zorgassistent tot hbo-verpleegkundige. Samen met jou kijken we welke opleiding het beste bij je past. 
  • Werken in de buurt: WVO Zorg en Zorgstroom hebben diverse woonzorglocaties en bieden thuiszorg bij cliënten op heel Walcheren.  Zo kan jij altijd werken bij jou in de buurt.
  • Eerder starten en ervaring opdoen: dat kan als aspirant-leerling voor de opleidingen Helpende Plus, Verzorgende IG-MZ en Verpleegkundige. Als aspirant-leerling zet je de eerste stappen in de zorg, je wordt ingewerkt in de basiszorg en kunt al een aantal e-learning modules volgen. Zo doe je ervaring op en leer je onze organisatie al goed kennen voordat je met je opleiding start.

 

Als je droomt van een carrière in de zorg en wilt investeren in een opleiding die er echt toe doet, dan is dit jouw moment! 

Onze opleidingsvacatures

Wil jij werken binnen de (ouderen)zorg en wil je het vak leren door praktijk en theorie te combineren? Dan is dit jouw kans!

Bekijk onze opleidingsvacatures

Meer weten over de opleidingsmogelijkheden?

Kom naar de informatiebijeenkomst!

Meld je aan